​VIDEOCONFERÈNCIES

que inspiren i recolzen el nostre treball

Stuart Brown
Stuart Brown, un pioner en la recerca sobre el joc, assegura que jugar implica molt més que diversió. El joc està profundament involucrat amb el desenvolupament humà i la intel·ligència…
Tim Brown
Divertida i Fascinant conferència del dissenyador Tim Brown sobre la poderosa relació que existeix entre el pensament creatiu i el joc. És important que els líders creïn un ambient que promogui la inventiva i permeti que la gent se senti segura per assumir riscos. Portar l'entusiasme al lloc de treball per estimular la creativitat i la innovació.
Sir Ken Robinson
Entretinguda i profundament commovedora xerrada de Sir Ken Robinson, sobre la creació d'un sistema educatiu que fomenti la creativitat.
Mallika Sarabhai
Ballar per canviar el món! Meravellosa conferència de Mallika Sarabhai, pionera en l'ús de la dansa i les arts per al canvi social.
Dr. John Cohn
La vida et donarà raons per no jugar, i has de lluitar! Fascinant i divertida conferència del Dr. John Cohn, amb la seva bata de colors i el seu pentinat a l'Einstein inspira amb el seu lema: Portar l'esperit lúdic al treball.
Mihaly Csikszentmihalyi
Flux – el secret de la felicitat… Interessant xerrada de Mihaly Csikszentmihalyi. Què fa que la vida valgui la pena viure-la?
Isabel Behncke Izquierdo
Seductora i interessant conferència de la primatòloga Isabel Behncke Esquerre. El regal de l'evolució del joc, dels simis bonobos per als éssers humans.
Steve Keil
Apassionant xerrada de Steve Keil. La revolució del joc està en marxa! No som Bulgària però com si ho fossi'm…
Maia Ganon
Jo crec en el poder del joc! Mil punts per Maia Ganon amb la seva xerrada - Adults Jugant en El Món de les Idees 2015.
Mostrar más
  • White LinkedIn Icon

© 2023 by Eye Candy. Proudly created with Wix.com

  • White LinkedIn Icon